Tips på den perfekta sötsaken till vår Unicorn box

Här kommer det ultimata tillbehöret som förgyller din unicorn fest. Enkla och supersöta  marshmallows, som är perfekta att göra tillsammans med barnen. Marshmallowsen är doppade i vit choklad och strössel och sedan redo att serveras.

Inköpslista:
1 påse marshmallows
1 paket karamellströssel (runda av mindre storlek)
1 paket vitchoklad

Värm upp den vita chokladen i vattenbad så att all choklad smälter. Doppa sedan toppen på marshmallows i den varma chokladen, försök att vara snabb i detta moment, då den vita chokladen snabbt stelnar. Ett tips är att tillsätta en liten klick smör och lite vatten och sedan röra om en stund för att tunna ut chokladen så den inte blir så hård. Efter att man har doppat en marshmallow i chokladen tar man toppen och doppar den i det färgglada strösslet. Så på kort tid har du fantastiskt söta och en uppsättning otroligt goda små sötsaker!

Nu är de redo att serveras!

Detta recept går också att variera efter tema eller tillställning. Istället för att välja regnbågens alla färger på strössel, kan man såklart välja annat strössel med annan färg eller för en mer vuxen smak, doppa i lite mörk choklad.

Detta är ett superenkelt tips till barnkalaset som garanterat blir en succé hos de yngre gästerna. Matcha med unicorn bacon (sura, regnbågsfärgade godisremmar) och lite färgglada popcorn och du är hemma.

Hoppas det smakar!

Märkt , , ,

2 kommentarer till “Tips på den perfekta sötsaken till vår Unicorn box

  1. […] du ha fler tips på söta saker att servera på kalaset, spana in vårt sockersöta recept på marshmallows eller de rosa popcornen med vit choklad och regnbågsfärgat […]

  2. […] vår unicorn box och den fantastiska berättelse och myten om enhörningen. Spana även in våra sötsaker för att sätta pricken över i:et och skapa den fluffigaste och kärleksfullaste kalaset för din […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *