Rolig lek till enhörningskalaset – matcha med vår unicorn box

”Put the horn on the unicorn” är en perfekt lek för barnkalaset, det är som ”sätt knorren på grisen” men nu i ny tappning där det går ut på att sätta enhörningshornet på enhörningen. Det blir garanterat en hit på enhörningskalaset och matcha leken med vår unicorn box. Skapa den ultimata stämningen av sockersöta enhörningshorn i glittrande papper till exalterande barn. Det är enkelt att förbereda och genererar garanterat många skratt.

Enhörningen står för att allt det goda du gör får du igen. Enhörningen står för kärlek, det sägs att enhörningarna inte lämnade hovspår efter sig utan spår av små hjärtan. Den vanligaste bilden av en enhörning är att den är vit som snö och har gyllene hovar. I pannan har de ett gyllene spiralvidet horn som sägs ha magiska krafter och kan hela och rena. I myten så ska enhörningarna komma ifrån norden för flera hundra år sedan och de finns nu med i folksagor som ett kärleksfull och en speciell mytologisk varelse som vill alla de bästa.

Det är med små medel som du kan skapa denna sockersöta lek där enhörningen står i fokus. Det du behöver är endast en bild på en stor enhörning (utan horn), en ögonbindel som kan vara alltifrån ett hårband till tygbit eller halsduk, tejp, häftmassa och varsitt enhörningshorn till barnen på kalaset. Förbered med att sätta upp enhörningen utan horn på väggen i en bra höjd för de leksugna. När barnen är redo och har ätit upp all unicorn bacon och den fluffiga sockervadden, är det bara att tuta och köra!

Bild tagen från pinterest

Nu har ni en lek som matchar vår unicorn box och den fantastiska berättelse och myten om enhörningen. Spana även in våra sötsaker för att sätta pricken över i:et och skapa den fluffigaste och kärleksfullaste kalaset för din guldklimp för gör som vi och ”believe in Unicorns”!

Märkt , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *