Om oss

En dröm om att göra de bästa festerna.

Sophia Nygren  Jenny Johansson House of Deco

Vår baby House of Deco grundade sig i vår kärlek till temafester, men växte fram i frustrationen av att inte hitta de perfekta dekorationerna till dessa fester.

Tillställningar behöver människor och god mat, men för att sätta guldkant och göra det till en fest, behövs en röd tråd – det är där dekorationer kommer in. Så för att ta tillvara på livets alla guldklimpar kom vi på den briljanta idén att sälja färdiga dekorationspaket för alla minnesvärda ögonblick.

Bakom House of Deco levererar kanske de största radarparet sedan Bonnie och Clyde eller Piff och Puff – nämligen Jenny och Sophia. Genom åren har vi inte bara utvecklat en djup vänskap, utan också ett samarbete med gemensam strävan om att skapa de bästa festerna. Så tillsammans jobbar vi på att ha kul, medan vi gör det vi älskar,  och vi älskar det vi gör!

Men tillräckligt om oss – låt oss prata om dig. Oavsett om du har noll tid eller all tid i världen, vill du såklart ha kul och skapa unika galej – så låt våra färdiga paket ta hand om den tidskrävande uppgiften att leta upp de perfekta dekorationerna och fokusera istället att hylla dem du älskar och göra livet till en fest!