Hur du skapar en episk Mexikansk fest i 3 enkla steg

Hur du skapar en episk mexikansk fest i 3 enkla steg

Hur du skapar en episk Mexikansk fest i 3 enkla steg

Ibland står huvudet still när det är dags att planera en härlig temafest, så här får du några snabba tips på hur du skapar en episk mexikansk fest.

  1. Dekorera, dekorera, dekorera! Vill du göra det enkelt för dig är Taco ’bout a party-boxen genial, där i finner du alla dekorationer du kan tänkas behöva för en episk mexikansk fest! Är budget snäv eller pysselhumöret på topp så dekorera med upp och nedvända tacoskal, perfekt för dina gäster att plocka från, när det är dags för middagen.
  2. Vräk på med svennetacos – grönsaker, tortillachips, salsa och guacemole! Vill du slå på stort föreslår jag att du spetsar köttfärsen med rödtjut, spiskummin och chili. Pröva också denna makalöst goda majsröra som tillsammans med lime och koriander verkligen blir grädden på moset till den perfekta tacosen!
  3. Bjud in sköna människor. Strunta i de personer du känner dig ”tvungen” att bjuda, och bjud in de människor du tycker om istället. Här gäller kvalitet före kvantitet!Lycka till med festen och tagga gärna dina bilder med #decomoments så vi på House of Deco kan få vara med på ett hörn också!

 

//Jenny

Märkt , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *