Happy Pushing – En babyshower utan fokus på pojke eller flicka

Pressmeddelande onsdag 24/5- 17
Happy Pushing – En babyshower utan fokus på pojke eller flicka

En graviditet är fantastisk och med en babyshower ges möjligheten att fira både graviditeten och mamman. Men babyshowern behöver inte alltid gå i blått eller rosa, därför erbjuder nu House of Deco en färdig box för dekorationer till babyshowern där mamman får stå i fokus.  

Ofta när det ska anordnas ett kalas, eller firas ett ögonblick i livet är kraven på att kunna få fina instragrambilder lika höga som kraven på att festen ska bli rolig. I början av 2017 lanserades webbutiken House of Deco på den svenska marknaden, som ett svar på de höga kraven och den ständiga tidspressen. House of Deco levererar färdiga dekorationsboxar för kalas men tar nu steget och presenterar en färdig dekorationsbox för babyshowers. Boxen sträcker sig ifrån de blåa och rosa babyshowerdetaljerna vi är vana att se och närmare en riktig ”Happy Pushing”- fest för den blivande mamman. 

Bakom House of Deco står festfixarduon Jenny Johansson och Sophia Nygren

– Vi ville skapa en härlig fest för den väntande kompisen som inte ville placera sitt barn i könsrollen redan innan hen var född, säger Jenny Johansson

Boxen är fylld med bohemiska dekorationer, kärlek och roliga lekar som gör det enkelt för vänner att anordna en fin och speciell babyshower.  Genom att använda dekorationer som går att återanvända eller göras om till inredningsdetaljer för barnrummet, skapas en mer hållbar fest som dessutom ger den blivande mamman fina minnen att hålla kvar vid.

En babyshower ska vara en kärleksfull fest för den blivande mamman och den kommande bebisen, massa pepp för att orka med den sista tiden och förlossningen. Så ge  den blivande mamman massa omtanke, men bjud också på goda alkoholfria drinkar, roliga lekar och håll lite vackra tal. En kombination som brukar skapa en fantastisk stämning. 

Lovisa Lindén House of Deco

Taggat ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *