Återanvändbara partydekorationer år efter år

Återanvändbara partydekorationer till kalaset, festen eller tillställningen. Vi erbjuder denna fantastiska Happy Birthday girlangen i vår box ”Follow the call of the disco ball” som är vår mest glittrande box som för våra tankar till discons guldålder. Girlangen är inte bara otroligt snygg utan även återanvändbar.

Disco girlang
Disco girlang

Vi försöker alltid tänka på miljön även om vår bransch är väldigt bra på ”köp och släng”- trenden när man arrangerar olika events och tillställningar.  I våra boxar använder vi oss alltid av ekologiska träskedar istället för plast, vi gör egendesignade inbjudningskort av återvunnet papper samt så försöker vi alltid att ha med något eller några återanvändbara artiklar i våra boxar.

Jag vill verkligen presentera och trycka idag på vår guldiga Happy Birthday girlang som vi absolut älskar! Den är så snygg, bra size, självåterförslutande och man behöver inget helium, dessutom går den att blåsa upp hur många gånger som helst. Man använder sig av ett sugrör som följer med i förpackningen, men om man råkar tappa bort det under kalaset så är det bara att använda sig av vilket sugrör som helst när det vankas nästa fest. Så man kan använda denna till alla sina barns kalas samt till sitt eget. Den passar lika bra till 7-års kalaset som till 30-års festen och den sätter en bra grund till dina dekorationer på festen.

Vi säljer denna girlang tillsammans med vår disco box och matchar den med glittrande draperi, ballonger, confetti med mera för att skapa den ultimata disco feelingen. Men eftersom girlangen är guldig funkar den lika bra till flera olika teman och passar enkelt in på din speciella fest.

Vi lovar att den kommer ge er en extra glittrande fest och ni kan sätta födelsedagsbarnet i fokus. Om ni vill köpa denna guldiga återanvändbara Happy Birthday girlang hittar ni den här i vår disco box.

Vi önskar er en trevlig och glittrande helg!

Taggat , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *